Wil je Skycoin kopen? Skycoin kan je kopen tegen de huidige Skycoin koers via verschillende aanbieders van cryptocurrency. Wij hebben op deze pagina een overzicht verzameld met de beste huidige skycoin aanbieders.

Skycoin kopen via Cryptopia

Cryptopia focust zich op een betere user experience. Ze zijn gevestigd in Christchurch, Nieuw Zeeland en bestaan sinds 2014. Hun doelstelling was om met Cryptopia een tool te bouwen waarmee je niet meer meerdere tabs open hoeft te hebben om te handelen in crypto currency. Met Cryptopia heb je 1) marktoverzicht, 2) je wallet, 3) mining pool en nog veel meer. Qua veiligheid hebben ze goed hun best gedaan. Two Factor Security is aanwezig waardoor je bijvoorbeeld Google Authenticator kan inzetten om je account extra te beveiligen. Dus, waar wacht je nog op? Meld je nu aan bij Cryptopia.co.nz!

Is het je nog niet helemaal duidelijk? Dat is geen probleem. Hieronder kan je een filmpje bekijken hoe het werkt om Skycoins te kopen via Cryptopia.

Skycoin kopen via Skycoin.net

Skycoin.net biedt tijdelijk skycoins aan via Over The Counter (OTC) transacties. Dat betekent dat deze skycoins niet via een beurs zoals Crytopia wordt verhandeld, maar rechtstreeks door skycoin zelf. Het werkt als volgt:

  1. Maak een skycoin wallet aan;
  2. Noteer het nummer dat erbij hoort. Let erop dat je geen skycoin wallet gebruikt van een exchange!
  3. Koop bitcoins via een beurs, bijvoorbeeld via Cryptopia;
  4. Ga naar de OTC website van skycoin;
  5. Vul je Skycoin adres in dat je in stap 1 hebt aangemaakt en in stap 2 hebt genoteerd;
  6. Vervolgens ontvang je een bitcoin adres waar je je bitcoins naartoe kunt sturen ter betaling;
  7. Na verificatie van de bitcoin transactie ontvang je de skycoins in je skycoin wallet.

Momenteel biedt Skycoin de OTC skycoins aan met een leuke korting. De huidige prijs is 1250 SKY / BTC. Dit doen ze zodat ze hun developers een vergoeding kunnen geven voor hun inzet. Dat komt de ontwikkeling ten goede waardoor de prijs van skycoin uiteindelijk hoger uit zal vallen. Let erop dat er limieten zitten op het aantal skycoin dat via OTC wordt verkocht. Dit zijn dagelijkse, wekelijkse, maandelijks een jaarlijkse limieten.

Skycoin kopen via een OTC transactie bij Skycoin.

Skycoin kopen via Next.exchange

Vanaf januari 2018 kan je ook skycoin kopen via de nieuwe beurs Next.Exchange. NEXT biedt een nieuw platform om aandelen en cryptocurrencies te verhandelen via Blockchain technologie. Hierdoor wordt straks ook de handel van skycoin kopen gedecentraliseerd. Er is geen tussenpersoon meer die een veel te hoge vergoeding vraagt zodat je kan handelen met aandelen of skycoin. Zodra er meer bekend is over Skycoin kopen via NEXT laten we dat natuurlijk direct weten!

Skycoin kopen via andere beursen

Momenteel kan je nog geen skycoin kopen via andere beursen. De ontwikkelaars zijn wel druk bezig om skycoin ook op de andere (grote) beursplatformen te verhandelen.

Waarom zou ik Skycoin kopen?

Het korte verhaal: omdat Skycoin nu nog niet zo bekend is en de koers daarom laag staat. Wanneer skycoin via meerdere beursen te verhandelen is vergroot het handelsvolume in Skycoin en gaat de vraag omhoog. Hogere vraag = hogere prijs.

Het lange verhaal: de cryptocurrency, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en vele anderen worden inmiddels steeds bekender. De wiskundige algoritmes hebben zich bewezen en een veilig en zelfwerkend betaalsysteem gecreƫerd. Het is dan ook niet voor niets dat het ene na het andere nieuwsbericht langskomt met onmogelijke koersstijgingen van deze cryptocurrencies. Dat lijkt misschien gek, maar er zit wel een goede reden achter.

Omdat weinig mensen in het begin de meerwaarde van deze cryptocurrency inzag was de vraag naar deze munten relatief laag (= lage koers). Toen de munten bij steeds meer mensen bekend werden en je bij steeds meer webshops met bijvoorbeeld bitcoin kon betalen wilden meer en meer mensen Bitcoin hebben. Meer vraag betekent dat de koers stijgt. Doordat websites en nieuwsmedia als Nu.nl en NOS ook berichten schrijven over Bitcoin, Litecoin, Ethereum etc. willen steeds meer mensen deze munten hebben. Dan lijkt het misschien gek dat de koersen zo explosief stijgen, maar hezelfde gebeurt met de Euro of de Dollar.

Toen de financiƫle crisis in Amerika uitbrak werd de dollar ten opzichte van de euro snel minder waard.

Hoe dat kwam?

Grote investeerders wilden geen Dollars meer hebben omdat het zo slecht ging in Amerika.

Dus wat deden ze?

Grote investeerders verkochten massaal hun Dollars voor bijvoorbeeld de Euro en andere valuta.

Wat gebeurde er toen?

De koers van de dollar daalde sterk ten opzichte van andere valuta zoals de Euro ( de Euro werd juist meer waard ).

Wat betekent dit voor Skycoin?

De koers wordt dus volledig bepaald door het verschil tussen vraag en aanbod. De vraag is nu nog minimaal omdat skycoin nog niet erg bekend is en omdat je op weinig plekken Skycoin kan kopen. Lage vraag -> Gemiddeld aanbod = Lage koers.

Vanaf januari wordt Skycoin ook via NEXT verhandeld en de ontwikkelaars zijn bezig om Skycoin ook via andere beursplatformen te verhandelen. Dat betekent dat Skycoin breder bekend raakt en meer mensen Skycoin willen en kunnen kopen. De vraag gaat dan omhoog. Hoge vraag -> Hogere koers.

Zorg er dus voor dat je een early adopter wordt, maar we willen je wel waarschuwen! Het blijft een risico. Voor hetzelfde geldt blijft de koers laag en blijkt de munt niet aan te slaan bij het grotere publiek. Koop daarom nooit van je volledige vermogen Skycoin. Het is beter om nu met een klein deel van je portfolio (1 – 5%) Skycoin in te slaan en af te wachten wat Skycoin doet wanneer ze naar de grotere beursen gaan. Met de stijgende percentages van de afgelopen periode bij de andere munten kan je genoeg rendement verwachten met slechts 1-5% van je portfolio!